Gaming Music Radio

 Online radio stations

Hallgass 1 rádiót online, a világ bármely pontjáról.
VÁLASZD KI A SZÁMODRA MEGFELELŐT !


Az internetes rádiók

1 online rádió indításának nincsenek olyan korlátai, mint amilyenek a korlátozottan rendelkezésre álló rádiófrekvenciákon működő rádiók esetén felmerülhetnek.
Nincs szakadozás, sercegés rossz minőség. A világ bármely tájáról területi elhelyezkedés nélkül hallgathatjuk kedvenc online rádióink.
Sok esetben még stúdiót sem tartanak fenn, a teljes műsort számítógépes szoftverrel állítják elő. A stúdióban összeállított hangjelet számítógépen, vagy külön erre szolgáló eszközzel digitalizálják,
hangtömörítési eljárásnak vetik alá, és interneten továbbítják egy szerver felé. Amennyiben a műsor teljes egészében szoftver segítségével készül, ezt a folyamatot maga a szoftver is elvégezheti.
Ezután a szerver továbbítja a hallgatók felé a műsort. Az, hogy egyszerre hányan hallgathatnak egy adást, függ attól, hogy milyen feltöltési sávszélességgel rendelkezik a szerver.
Egy internetes rádióadás tömörített hangjelének sávszélessége hangminőségtől függően jellemzően 24 és 256 kilobit között van másodpercenként.
Az internetes rádiók internetre csatlakozó számítógéppel, vagy egyéb erre alkalmas eszközökkel, például okostelefonnal vagy médialejátszó eszközökkel hallgathatóak.

Grátisz játék, minden ingyen ITT.Játék letöltés telefonra, okostelefonra ingyen.Android, Windows vagy iOS játék ITT megtalálod.Játékok online grátisz, teljesen ingyen.