Játékleírások és végigjátszások

Játékleírások és végigjátszások

Pokémon Go játék
A Pokémon GO , a Google Térkép alapján játszható, pokémon kereső játék. Az elnevezés az angol „ Pocket Monsters”, zsebszörnyek jelentésű kifejezésből ered. Okostelefonos játék a Niantic Labs fejlesztésében, mely iPhone-ra és Androidra jelent meg 2016 nyarán.
A The Pokémon Company forgalmazza. A mobilalkalmazás alapja az 1996-ban megjelent világsikerű Pokémon kézi játékkonzolra tervezett szerepjáték.
Ebben egy fiatal pokémonedző útnak indul, hogy ő legyen a legjobb pokémonmester, és hogy befogja és begyűjtse a megjelenő zsebszörnyeket.
A Pokémon GO játék során mindez újra megelevenedik, és a legismertebb szörnyecskéket lehet trófeaként összegyűjteni, valóságos földrajzi helyeken, az úgynevezett kiterjesztett valóság segítségével. Ennek során a helymeghatározásra képes okostelefon térbeli pozíciója alapján jeleníti meg a játékost, annak valóságos környezetében. Az okostelefonokba épített különféle szenzorok (kamera, digitális iránytű, gyorsulásmérő, giroszkóp, lépésszámláló) segítségével, az érzékelhető való világ a játék pályájává válik. A játék ingyenes, pokécoin vásárlással az eszközeik fejlesztésére költhetnek a szörnyvadászok.
A játékhoz internetkapcsolat szükséges! Becslések szerint évi egymilliárd dollár bevétele lehet rajta a Nintendonak. A játékot 2015. szeptember 10-én jelentette be a The Pokémon Company. A Pokémon GO megjelenése pillanatától világsiker lett, a Nintendo árfolyama a kiadást követő második hét végére már megduplázódott, és a piaci kapitalizációja pedig mintegy 10 milliárd dollárral nőtt.
Az ingyen letölthető alkalmazás az Egyesült Államokban egy hét alatt a napi aktív Pokémon GO alkalmazás felhasználóinak száma elérte a 21 milliót, amivel minden idők legsikeresebb okostelefonos játéka lett az amerikai piacon, megelőzve a Candy Crush Sagát. Pokemon go játék térkép map leírás lyrics tipp hamarosan.

Angry Birds
Az Angry Birds egy kétdimenziós ügyességi és logikai elemeket ötvöző videojáték, melyet a finn Rovio Mobile fejlesztett, és az Apple cég iOS rendszerein vált elérhetővé elsőként, 2009 decemberében.
Azóta ebből a változatból több mint 12 millió példány kelt el, ami arra ösztökélte a fejlesztőket, hogy más platformokra is elkészítsék művüket, például Androidra, Symbianra vagy Windows Phone 7-re is.
A játék lényege, hogy a felhasználónak egy csúzli segítségével kell a különböző színű és formájú önfeláldozó madarakat különböző építményekre kilőni, azzal a szándékkal, hogy az ott tartózkodó disznókat elpusztítsa. Ahogy a játékos teljesíti a pályákat, újabb madárfajták válnak elérhetővé, amik mind sajátos képességekkel rendelkeznek, melyek megfelelő időben történő aktiválása kulcsfontosságú lehet a pályák teljesítése érdekében. A fejlesztők számos ingyenes frissítéssel és bónusz tartalommal ellátták programjukat, de önálló szoftverek is megjelentek bizonyos ünnepek vagy valamilyen promóció alkalmából. Az Angry Birds legfőbb pozitívumának az addiktív játékmenetet, a humoros stílust és az alacsony árat tartják. A számítógépes és konzolos változatokon túl megjelentek az játék nevével fémjelzett termékek több formában is (a játék karakterei például a különböző plüssfigurák képében), de már filmre vagy televíziós sorozatra is készültek tervek amik részben meg is valósultak.

 

Plants vs. Zombies

A Plants vs. Zombies ingyenes játszható (free-to-play) tower defense tipusú játék, amelyet a PopCap Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki.
A játék a 2009-es Plants vs. Zombies folytatása, ami elsőként 2013. augusztus 15-én vált elérhetővé nemzetközi szinten az Apple App Store kínálatában.
A Plants vs. Zombies 2 az elődjével ellentétben alapvetően ingyenes, ám a játékon belüli vásárlási lehetőségek kihasználására buzdítja a játékost. A lényeg nem változott a Plants vs. Zombies óta, zombik hada próbál eljutni a játékos házába, hogy elfogyasszák az agyát, amit növények telepítésével akadályozhat meg a játékos. Kezdetben néhány gyakorló pálya teljesítésére is lehetőség nyílik, ahol a játék alapjaival ismerkedhet meg a felhasználó. Ha ezt kihagyja vagy teljesíti a játékos, akkor első útja az ókori Egyiptomba vezet, ha elegendő csillagot gyűjt össze, akkor a Pirate Seas és a Wild West nevű epizódok is elérhetővé válnak. Az egyes epizódokon belül 10-11 fokozatosan növekvő nehézségű pálya található meg, amelyeket teljesítve a játékosnak lehetősége nyílik ezen pályákon 3 fokozatban is teljesíteni, minden egyes fokozat teljesítéséért csillagot kaphat, amelyeket további epizódok feloldására használhat fel. Ezen fokozatok csak akkor teljesíthetőek, ha a játékos betartja az azokhoz fűződő kritériumokat, például nem szabad, hogy kettőnél több növényt veszítsen a játékos egy adott pályán, vagy nem szabad, hogy egyszerre egy bizonyos mennyiségű növénynél több legyen a pályán. Az alappályákon túl, Brain Buster pályák is elérhetőek, ezek egy csillagot adnak teljesítésükkor, és akkor lehet ide eljutni, ha a a játékos kulccsal feloldotta a hozzájuk vezető kapukat. Itt jellemzően speciális kihívásokkal kell szembenéznie a játékosnak, hasonlóan az első rész minijáték részéhez. Ezen pályákhoz vezető úton speciális növények és fejlesztések is elérhetőek.
Kulcsokat véletlenszerűen is dobhatják az elhulló ellenfelek, illetve a játékos valós pénzért vásárolhat magának belőlük. Szintén léteznek olyan növények és fejlesztések, amiket a játékos nem szerezhet meg, csak hogyha fizet érte.
A játékon belüli pénzérméket, amit az ellenfelekből vagy valós pénzért vásárolva lehet szerezni. Az előző résztől eltérően nem lehet belőlük tartósabb dolgokat vásárolni, például erősebb növényeket vagy más fejlesztéseket. Az érméket el lehet költeni úgynevezett power-up képességekre, amik egy rövid időre jelentős előnyt biztosíthatnak a játékosnak az ellenfelekkel szemben. A Power Pinch (800 érme) a kiszemelt zombik ártalmatlanítására szolgál, a Power Toss (1200 érme) képességgel a játékos kirepítheti a pályáról az ellenfeleit, a Power Zap (100 érme) pedig áramütést mér a kijelölt területre. Szintén újdonság, hogy vetőmagokat lehet az egyes növényekre alkalmazni, ami mindegyiknél eltérő hatást válthat ki: a borsóvető például rövid időre sorozatlövővé változik, a mogyoró páncélt kaphat, a napraforgó pedig egyszeri alkalommal 150 egységnyi napfényt termel. Ezeket 1000 érméért lehet venni, illetve a zöld aurájú ellenfelek is dobhatják.

Grátisz játék, minden ingyen ITT.Játék letöltés telefonra, okostelefonra ingyen.Android, Windows vagy iOS játék ITT megtalálod.Játékok online grátisz, teljesen ingyen.