Stratégiai játékok

Stratégiai játékok androidra

Stratégiai játékok

Android játékok telefonra és tablet-re. Stratégiai játékok androidos készülékre, itt a legjobb ingyenes stratégiai játékok válogatva, neked. Nézz be és töltsd le ingyen, mindet. Stratégiai játékok minden korcsoportnak. Játékok sok esetben csak szülői felügyelettel játszhatók.
LEGO® Creator Islands

Stratégiai játékok letöltése android telefonra ingyen  A lényeknek, járműveknek és házaknak ebben a fantasztikus világában, amely arra vár, hogy felfedezd és felépítsd!
PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Megapolis

stratégiai játékok androidra   Egy városi építő játék több mint 20 országban.Egymillió ember játszani minden nap! Letöltés tabletre vagy mobiltelefonra. Játék iskolásoknak akár.
PEGI 3PEGI 3
free ingyen játék

Throne Rush

strategy game  Fedezz fel egy csodálatos fantáziavilágot, és hozd létre a saját királyságod!
PEGI 7PEGI 7
free ingyen játék

Star Wars™: Commander

strategy game free download android   A galaktikus háború folytatódik.
PEGI 7PEGI 7
free ingyen játék

Alien Creeps TD

stratégiai játékok androidra letöltés ingyen  Védd meg a Földet, izgalmas torony védelmi intézkedésekkel.
PEGI 7PEGI 7
free ingyen játék

Clash of Mafias

Stratégiai játékok telefonra letöltés ingyen Stratégiai játék, legyél te a keresztapa a városban, old meg a feladatokat keress pénzt, szerezd meg a hatalmat.
PEGI 12PEGI 12
free ingyen játék

Transport Tycoon Lite

Stratégiai játékok  Stratégiai játék, építsd ki, a végső szállítási birodalmat! Vedd át az irányítást a saját közlekedési vállalatoddal.
PEGI 3PEGI 3
free ingyen játék

Global Assault

stratégiai játékok androidra   Global Assault egy csapat alapú RPG játék ragyogó 3D grafikával. Játék iskolásoknak ingyen letöltés.
PEGI 7PEGI 7
free ingyen játék

Siegefall

stratégiai játékok androidra   Építsd meg a hadsereged, majd ütközz meg más játékosokkal szerte a világon élő PvP harcokban.
PEGI 12 PEGI 12
free ingyen játék

Tactile Wars

stratégiai játékok androidra   Csatlakoznak a játékhoz a világ minden tájáról, ez egy gyors tempójú, szórakoztató, és színes háborús játék!
PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Stick War: Legacy

stratégiai játékok androidra Stratégiai háborús, pálcikaember játék.
PEGI 7 PEGI 7
free ingyen játék

Stratégiai játékok android rendszerre, ingyen letöltés mindenkinek.Nézz be válogass a strategiai jatekok közül.

Okostelefon alkalmazás appok

Az okostelefon-alkalmazások vagy mobil appok lényegében miniatűr verziói a PC-ken használt szoftvereknek és nagyon népszerűek az okostelefont használók körében. Stratégiai játékok androidra.
Az alkalmazások által vált az okostelefon nélkülözhetetlen eszközzé, és személyre szabhatóvá.
Mivel kihasználják a telefon lehetőségeit például beépített kamera, névjegyzék, GPS helymeghatározás, nagyon hasznos, izgalmas és szórakoztató dolgokat kínálnak. Stratégiai játékok letöltése androidra.
Okostelefon alkalmazások például lehetnek játékprogramok, valamilyen szolgáltatást nyújtó programok, célalkalmazások.

.apk fájl:

Az APK (application package file) egy csomagolt fájl formátum (.apk) Android operációs rendszer alatti alkalmazások telepítésére szolgál.
Az APK fájl nem más, mint egy szabványos JAR archívum, egy tömörített fájlformátum, amely akármelyik ZIP tömörítővel vagy a Java fejlesztőkészletben található jar tömörítőprogrammal előállítható és vagy kibontható.
A .apk szerves tartozéka a META-INF könyvtár is, és az abban található MANIFEST.MF és egyéb leírófájlok. A tárolt könyvtárszerkezet és a tárolt fájlok formátuma is előre meghatározott.