Sport játékok

Sport játékok androidos telefonra

Android játékok telefonra és tablet-re. Sport játékok androidos készülékre, itt a legjobb ingyenes Sport játékok válogatva. Nézz be és töltsd le ingyen, mindet.

Sport játékok minden korcsoportnak.
Boxing vs. Arm Wrestling U

Sport játékok    Boxing VS. Szkander, üsd az ellenfelet közben kar birkózás.

PEGI 16 PEGI 16
free ingyen játék

Score! Hero

Sport játékok android játék letöltés   Érj el minél több pontot, építsd a karriered, a játékos több mint 360 kihívást jelentő szintre tudod elvinni!
PEGI 3PEGI 3
free ingyen játék

EA SPORTS UFC®

Sport játékok   MMA harc a javából.
PEGI 16PEGI 16
free ingyen játék

Archery Master 3D

Sport játékok letöltése  Íjászat mestere 3D a  leginkább valósághű íjászat szimulációs játék. Játék iskolásoknak ingyen.

PEGI 3PEGI 3
free ingyen játék

Amazing Run 3D

Sport játékok free download      Érezd a sebességet, menj végig az akadályokon, nyerd meg a versenyt.
PEGI 7PEGI 7
free ingyen játék

Punch Boxing 3D

Sport játékok  Használd a reflexeket a speciális mozdulatokat, engedd el az ütéseket, verd le az összes ellenfelet, és legyél te a bajnok.
PEGI 16PEGI 16
free ingyen játék

Real Basketball

Sport játékok     Élvezd a páratlan valósidejű kosárlabda-élményt a Real Basketball játékkal. Játék kicsiknek letölthető ingyen.

PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Darts Match

Sport játékok telefonra  Játssz darts ellenfelek, barátok ellen, a legélethűbb darts játék a piacon.

PEGI 3PEGI 3
free ingyen játék

Ball Pool Billiards

Sport játékok androidra  A játékban, az Európai 8 golyós pool, 9 golyós pool, amerikai 8 ball, snooker játékok közül lehet válogatni.

PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Ducati Challenge

Sport game free download    Egyedülálló izgalom Ducati motorkerékpár verseny, grafikusan lenyűgöző 3D játék.

PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Bocce 3D

Sport játékok   Gyönyörű grafika, intuitív kezelőszervek és több játékmód, hogy ez legyen a legjobb Bocce játék mobiltelefonra.
PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Volleyball Hangout

Sportjátékok   Worm Volley Hangout kiváló röplabda játék.

PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék

Touchgrind BMX

Sport játékok   Legyél BMX profi kerékpáros és hajts végre látványos trükköket, lélegzetelállító helyszíneken.

PEGI 3 PEGI 3
free ingyen játék
Android játékok telefonra és tabletre. Sport játékok androidos telefonra,itt a legjobb ingyenes sport jatekok válogatva neked. Best sport games for Android.
Az Android platform

Az Android platform abból a célból született, hogy egységes nyílt forrású operációs rendszere legyen a mobil eszközöknek (és itt elsősorban az okostelefon kategóriát kell érteni, mintsem egyszerű mobiltelefonokat). Az elképzelés alapja egy Linux alapú operációs rendszer volt, amelyet úgy alakítanak át, hogy képes legyen problémák nélkül kezelni a mobil eszközök integrált hardvereit (érintőképernyő, WiFi, HSDPA, Bluetooth stb.). Az első lépéseknél nem volt szó Java nyelvről, azonban a Google 2005 júliusában megvásárolta az Android nevű céget, és új irányt adott a fejlesztésnek: a Linux kernel fölé egy virtuális gép került, amely a felhasználói felület kezeléséért és az alkalmazások futtatásáért felelős. Sport játékok androidra

Ez nem ment egyik napról a másikra, és a Google az első évben igen csöndesen dolgozott, 2007 elején kezdtek kiszivárogni olyan hírek, hogy a Google belép a mobil piacra. Az iparági pletykák végül igaznak bizonyultak, bár sok esetben túlzó állításokat és rémhíreket lehetett olvasni a híroldalakon. 2007. november 5-én az Open Handset Alliance bejelentette az Android platformot, kiknek tagjai között több tucat mobil technológiában érdekelt céget megtalálunk, akik érdekeltek egy szabad és nyílt forrású platform bevezetésében.

Napjainkra az Android platform iránt a mobiltelefon- és a tabletgyártók izgalmát leszámítva nagy érdeklődés mutatkozik a gépjárművek fedélzeti számítógépét és navigációját szállító cégek, illetve az ipari automatizálás irányából is, hiszen minden olyan helyen kényelmes az Android, ahol alapvetően kicsi a kijelző, limitáltak az erőforrások és az adatbevitel nem egérrel és-vagy billentyűzettel történik.