Filmek letöltése mobilra

Filmek letöltése telefonra

Ingyen filmek okostelefonra

Youtube videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is.

A videókat egyenesen pl. a Youtube szervereiről töltheted le. Az interneten keress egy youtube downloader oldalt, illeszd be a videó linkjét és a letöltés, tabletre vagy telefonra vagy akár PC-re is működik.

ingyen filmek

Video Downloader

Egy ingyenes web alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy letölthető videók, mint a youtube, facebook, twitch, vimeo, dailymotion, lynda, instagram, vevo, abcnews, cbsnews, aol, vidio, 123movies, soundcloud, funnyordie, collegehumor és még sok más videomegosztó oldalon a filmek letöltése ingyen lehetőségét kínálja.
Minden, amire szükség van a video link URL, ezt írd be a szövegmezőbe lent “youtube link” sorba, és egyszerűen kattintson a “DOWNLOAD” gombra.

Ilyesmit keress, kb. így néz ki egy letöltési felület (lent), ez a keepvid, de rengeteg online videoletöltő oldal, és program létezik.
 

Telefonra film letöltés ingyen
youtube link

.

.

Letölthető formátumok

Az MPEG-4  az MPEG adattömörítési algoritmuscsalád tagja. Az 1998-ban bemutatott szabvány egyaránt alkalmas hang- és képjelek (audió és videó) kódolására és tömörítésére,
elsődlegesen alacsony sávszélesség-igényű, 4800 bit/s-tól kb. 4 Mbit/s-ig terjedő digitális tartalmak esetében.
Az mp4 szabványt alkalmazzák leginkább webes médiafolyamok átvitelére és CD-k terjesztésére, videotelefonokhoz és televíziós programok sugárzásához.
Magyarországon a földfelszíni digitális televízióadások (DVB-T) továbbításakor használják.

A 3GP egy multimédia tároló formátum (audió és videó), amit a 3GPP írt le a 3G mobiltelefonon való használatra. Az MPEG-4 egyszerűsített változata. A 3GP fájloknak .3gp vagy .3g2 kiterjesztésük van.
A 3GP a videofolyamot az MPEG-4-hez vagy a H.263-hoz hasonlóan, a hangot az AMR-NB vagy AAC-LC formátumban tárolja.
A fájlban kép mérete és a sávszélesség is le van írva, tehát a tartalom megfelelően méreteződik a kijelzőkön.

Az MP3 egy veszteséges tömörítésen alapuló, zene (audió) tárolására használt fájlformátum, jelenleg az egyik legelterjedtebb. Valójában két különböző, de nagyon hasonló formátum,
az MPEG–1 Audio Layer 3 és az MPEG–2 Audio Layer 3 közös neve; illetve létezik egy nem hivatalos MPEG–2.5 Audio Layer 3 is. A három elsősorban a bitráta és a mintavételezési frekvencia megengedett értékeiben tér el.
Az MP3 szabványok nem definiálják a tömörítő algoritmust, csak a kitömörítőt és a fájl formátumát, így az MP3-nak a használt tömörítő szerint számos különböző változata lehet.

A WebM Project egy 2010-ben elindított Open Source projekt, a Google Inc. támogatásával. A projekt célja egy olyan nyílt és jogdíjmentes videoformátum (audió és videó) létrehozása és elterjesztése,
amely lehetővé teszi jó minőségű HD videók praktikus és felhasználóbarát lejátszását a világhálón, a “web”-en.
A WebM óriási tempóban terjed, 2011-ben a YouTube az összes videóját elkezdte átkonvertálni WebM formátumba, és a böngészők is már mind WebM-kompatibilisek.

Az M4A fájlkiterjesztés, az MPEG-4 tárolóval tömörített audiofájlok (audió) megjelölésére szolgál.
M4A formátum kezdetben nem volt népszerű, egész addig, amíg 2007-től az Apple használni nem kezdte az iTunes-os és iPodos zenéknek a tárolására.

Filmek letöltése telefonra magyarul

Grátisz játék, minden ingyen ITT.Játék letöltés telefonra, okostelefonra ingyen.Android, Windows vagy iOS játék ITT megtalálod.Játékok online grátisz, teljesen ingyen.